Over MinicruiseVergelijken.nl

Het boeken van een minicruise naar bijvoorbeeld Londen, York en/of Hull gaat steeds vaker via internet. Het is gemakkelijk om diverse aanbieders en bestemmingen met elkaar te vergelijken. Afhankelijk van de wensen over het aantal dagen, de (luxe) kamer, de diverse programma's aan boord en eventueel het programma ter plaatse is het gemakkelijk om de ideale reis te kiezen. Vergelijk vervolgens de online aanbieders, ga jij voor de laagste prijs of wil je bepaalde extra services (bij)boeken?

Wij hebben een selectie gemaakt van de populairste bestemmingen en de diverse online aanbieders. Vergelijk deze reizen en boek deze direct online.

Waarom MinicruiseVergelijken.nl?

Door onze technologie kunnen wij een selectie maken van de populairste minicruises en de prijzen van aanbieders vergelijken. Wij kijken naast de prijs, kwaliteit en ervaringen ook naar de keuzes die anderen maken en passen de website waar nodig aan.

Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben geen speciale afspraken met aanbieders. De resultaten zijn altijd gebaseerd op jouw wensen i.c.m. onze formule om de beste selectie te tonen.